Belastende houdingen en bewegingen : ergonomie in de praktijk. - D'Hertefelt, Hugo, ....-; Willockx, Marijke, ....-; Bentein, Kathleen, ....- (Brussel : Nationaal onderzoeksinstituut voor arbeidsomstandigheden, 1996)
Deel 1. Casestudies Deel 2. Methoden
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie -- Ergonomie; Arbeidsomstandigheden -- Gezondheidszorg; Arbeidsomstandigheden -- Medische beroepen; Arbeidsomstandigheden; Ergonomie