4000 conditie-oefeningen voor thuis, school en club - Dufour, Walter, ....- (Gent : Publicatiefonds voor Lichamelijke opvoeding, 1987)
Dit boek bundelt een 4000-tal formele en functionele oefeningen die thuis, op school en in de club kunnen worden uitgevoerd. Enerzijds beschrijft de auteur oefeningen voor armen, benen en romp die gerangschikt zijn, zowel op anatomische basis als volgens moeilijkheidsgraad. Anderzijds geeft hij een aanbod van sprongen, hang-, kracht- en behendigheidsoefeningen, gerangschikt naar stijgende intensiteit.
Keywords: Fitness