Taalkracht tien+. Werkmap 1 : Nederlands voor het eerste jaar van het secundair onderwijs - Mesdagh, Paul, ....-; Thijssens, Jos, ....-; Tytgat, Eric, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2004)
Deel A: Luisteren, spreken, kijken, Deel B: Taal- en studievaardigheid, Deel C: Lezen, Deel D: Schrijven, Deel E: Taalgebruik en taalbeschouwing, Deel F: Spelling, Deel G: Dictees
Keywords: Nederlands -- Secundair onderwijs