Infectiepreventie: wat voor een beestje is dat? Handleiding voor de gezondheids- en welzijnsinstellingen - De Bens, Rika, ....-; Knaepkens, Luc, ....- (Antwerpen : Standaard, 2005)
InhoudsopgaveDeel 1: Preventie1 Inleidende begrippen infectiepreventie2 Standaard voorzorgsmaatregelen3 Persoonlijke hygiëne van de zorgverlener4 Handhygiëne5 Beschermingskledij6 Isolatierichtlijnen7 Reinigen en desinfectie8 Linnen9 Afval van gezondheidsinstellingen10 Accidenteel contact met bloed en lichaamsvochten11 StralingshygiëneDeel 2: Infecties1 Multiresistente bacteriën2 Gastro-interitis in gezondheidsinstellingen3 Scabiës4 Influenza
Keywords: Ziekenhuisinfecties -- Preventie