Logicaboek : praktijk en theorie van het redeneren - Batens, Diderik, 1944- (Antwerpen : Garant, 2004)
. 1. Redeneren en argumenteren. 2. Bewijstheorie van de klassieke oordeelslogica. 3. Semantiek van de klassieke oordeelslogica. 4. Enkele alternatieve logica's. 5. PC uitgebreid met een relevante implicatie: PCR. 6. De klassieke predikatenlogica
Keywords: Logica. Kennistheorie. Logische methodiek. Wetenschapsfilosofie; Logica