Invloed : de zes geheimen van het overtuigen - Cialdini, Robert B., 1945-; Stoltenkamp, Marjolijn, 1950- (Den Haag : Academic service, 2009)
Inhoudsopgave Inleiding 1. Beinvloedingswapens 2. Wederkerigheid: het aloude geven en nemen... en nemen 3. Commitment en consistentie: innerlijke spookbeelden 4. Sociale bewijskracht: de waarheid, dat zijn wij 5. Sympathie: de vriendelijke dief 6. Autoriteit: geregisseerd respect 7. Schaarste: de regel van het tekort 8. Onmiddellijke invloed: primitieve volgzaamheid in een automatisch tijdperk