Lessen uit de financiële crisis - Pompen, Eric, ....- (Roeselare : Roularta books, 2010)
Volgens het Federaal Planbureau bevindt de Belgische economie zich momenteel in de diepste recessie sinds de Tweede Wereldoorlog. Overheid, belangenorganisaties en bedrijven broeden tal van herstelmaatregelen uit. In zijn boek 'Lessen uit de financiële crisis' neemt Eric Pompen die diverse plannen onder de loep. Ook de hervorming van het toezicht op de financiële sector komt aan bod. Kant-en-klare oplossingen bestaan niet, maar de eerste remedies beginnen hun vruchten af te werpen. In 2010 lijkt het tij te keren De Nationale Bank van België voorspelt een bescheiden groei. Toch zijn structurele ingrepen voor een duurzame groei onontbeerlijk. (Bron: covertekst)
Keywords: Financiële crisis (2007-).