Competent : een algemene didactiek in 101 lemma's - Vandekerckhove, José, ....-; Cruysweegs, Bert, ....-; Vandergraesen, Fons, ....- (Wommelgem : Van In, 2009)
Als leraar of mentor moet u vandaag de dag alsmaar meer rollen vervullen. Uw inhoudelijke expertise volstaat niet meer. U moet ook weten hoe u fungeert als begeleider, opvoeder, lid van het schoolteam, lid van de onderwijsgemeenschap, partner van de ouders, partner van externen, cultuurparticipant, organisator, innovator en noem maar op. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Geen nood. Competent biedt u in 101 praktische lemma's alle tips en tricks om snel de juiste competenties te verwerven en op de hoogte te blijven van de laatste didactische vernieuwingen. Een must voor iedereen die met onderwijs te maken heeft!
Keywords: Didactiek; Lerarenbegeleiding