Jong ondernemend Vlaanderen : hoe jonge Vlaamse entrepreneurs succesvol inspelen op globale trends, en wat elke onderneming eruit kan leren - De Meyer, Frederic, ....- (Brugge : Die Keure, 2012)
In dit werk brengt Frederic De Meyer een bezoek achter de schermen van elf succesvolle Vlaamse entrepreneurs. Op welke globale trends spelen ze in? Op welke manier innoveren ze op de markt waarin ze actief zijn? En vooral: wat hebben ze geleerd uit hun ervaring? Gaandeweg ontpoppen zich conclusies en adviezen die voor elke (aspirant-)ondernemer, maar ook voor gevestigde ondernemingen en elke werknemer van wezenlijk belang zijn om een succesvolle toekomst te verzekeren.
Keywords: Ondernemen