De interne keuken : de kracht van je merk binnenin - Ooms, Guy, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2012)
De wereld verandert. De concurrentie woedt heviger dan ooit. Elke organisatie stelt zichtzelf de vraag: 'Hoe kan ik competitief blijven in deze nieuwe wereld?' Die oplossing zoekt de manager vaak buiten de organisatie. Vreemd, want de oplossing ligt niet daar, maar net in je organisatie. Je hebt de oplossing nu al binnen handbereik. Je moet ze alleen kunnen vinden. Bij je mensen. Maar hoe doe je dat? De organisatie is vervreemd van de mens achter de stakeholder. Hoe kunnen we terug connecteren? De interne keuken legt uit hoe managers hun organisatie van binnenuit kunnen opbouwen tot een krachtig en competitief merk.
Keywords: Personeelsmanagement; Interne communicatie