ADHD : niet alleen maar druk. - van Tinteren, Herman, ....- (Baarn : Tirion, 2001)
1. Wat is ADHD 2. Oorzaken van ADHD 3. Hoe wordt de diagnose gesteld? En door wie? 4. Andere oorzaken van druk gedrag 5. Veel bij ADHD voorkomende andere problemen 6. Motoriek 7. Het kind met ADHD in het gezin 8. Het kind op school 9. ADHD-gedrag bij jonge kinderen 10. ADHD en puberteit 11. Algemene principes van opvoeding 12. Behandeling 13. Beloop in de tijd en prognose
Keywords: ADHD -- Kinderen; ADHD