Psychopathologie. - Cuyvers, Guido, 1951- (Deurne : Wolters Plantyn, 2001)
1. De psychische stoornis 2. Van symptoom tot diagnose 3. Een multidimensionele benadering 3. Symptomen: de mens in relatie met de wereld 4. Stoornissen bij kinderen en adolescenten 6. Cognitieve stoornissen 7. Stoornissen door het gebruik van psychoactieve stoffen 8. Schizofrenie en anderepsychosen 9. Stemmingsstoornissen 10. Angsstoornissen 11. Somatoforme stoornissen 12. De nagebootste stoornis 13.Dissociatieve stoornissen 14. Seksuele stoornissen en stoornissen in de genderidentiteit 15. Eetstoornissen 16. Slaapstoornissen 17. Stoornissen in de impulscontrole 18. Aanpassingsstoornissen 19. Persoonlijkheidsstoornissen
Keywords: Psychopathologie