Het geheim van de verdwenen sokken. - Minne, Brigitte, 1962-; Olaerts, Wout (Wouter), ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 1995)
's Morgens is Miep altijd een sok kwijt. Is mijn sok weggelopen? Of eet een monster mijn sokken op? Dat vraagt Miep zich af. Mama zegt dat dàt niet kan. Maar ze kan ook niet vertellen wat er dan wel gebeurd is. Miep wil er meer over weten...
Keywords: Avonturen; Fantaseren; Kleding; Vossen