Sportbeoefening door mensen met een handicap : een literatuurstudie - Baken, Willemijn C., ....- (Haarlem : De Vrieseborch, 1997)
1. Methodologie gegevensverzameling 2. Analyse wetenschappelijke literatuur 3. Mensen met een handicap en sport 4. Rolstoelgebruikers en sport 5. Lichamelijke handicap en sport 6. Mensen met een zintuigelijke handicap en sport 7. Mensen met een verstandelijke handicap en sport
Keywords: Gehandicaptensport