Douanewetboek. (Mechelen : Kluwer, 2005)
Onmisbaar naslagwerk voor iedereen die met douanewetgeving in aanraking komt. Jaarlijks bijgewerkt zodat u steeds de meest actuele wetteksten raadpleegt. Tekstnoten geven aan of en wanneer een artikel gewijzigd werd. Praktisch in gebruik en een handig formaat om mee te nemen. Gedetailleerde inhoudsopgave en een overzichtelijke lay-out. Bijlagen van het toepassingswetboek zijn opgenomen. Het nieuwe gemoderniseerde douanewetboek werd opgenomen. Deze handige pocket is een must voor iedereen die dagelijks met douane bezig is. U vindt de integrale bijgewerkte teksten van de algemene wet inzake douane en accijnzen, het communautair basiswetboek, evenals de gemoderniseerde versie en de toepassingsbepalingen.
Keywords: Douanewetgeving