De toeristische bestemming on line. - Jansen-Verbeke, Myriam Cécile, ....-; Mampaey, Katrien, ....- (Antwerpen : Standaard, 2001)
1. Nieuwe spelregels in de toeristische communicatie 2. De internetgebruiker doorgelicht 3. Boodschap ontvangen ? 4. Opbouw van een website 5. Ontwikkeling van een website in de praktijk 6. Webmarketing 7. Slotbeschouwingen
Keywords: Marketing -- Internet; Toerisme -- Marketing; Toerisme -- WWW