Therapie met dieren - Bouckaert, Marleen, ....- (Diegem : Kluwer, 2001)
1. Historische achtergrond 2. Relatie mens-dier wetenschappelijk onderbouwd 3. Wetenschappelijk onderzoek 4. Kwaliteit van leven 5. De helende kracht van gezelschapsdieren 6. Animal assisted activity en Animal assisted therapy een eerste stap om verder op te bouwen 7. Interactieve bezoeknamiddagen met honden 8. Bezoeknamiddagen - praktische tips 9. Therapie met honden
Keywords: Mens en dier; Ouderen en dieren