Ziekte van Parkinson. - Vlaeminck, Marc, ....- (Diegem : Kluwer, 2001)
Inhoudsopgave 1. Inleiding : over de ziekte van Parkinson 2. Verpleging en verzorging 3. Kinesitherapie en bewegingsproblemen 4. Ergotherapie en zelfredzaamheidstraining 5. Logopedie en sprak- en slikstoornissen 6. Diëtiek en voedingsproblematiek 7. Psychologie bij de ziekte van Parkinson
Keywords: Ziekte van Parkinson