Bewegingsstoornissen - Wolters, Erik Ch., ....-; van Laar, T., ....- (Amsterdam : VU, 2002)
1. Basale concepten van bewegingsstoornissen 2. De idiopathische ziekte van parkinson 3. Parkinsonisme 4. Tremor 5. Tics, Myoclonus, Chorea en Ballisme 6. Dystonie 7. Spinocerebellaire degeneratie 8. Stoornissen van gaan en staan 9. Psychiatrie-gerelateerde bewegingsstoornissen 10. Bewegingsstoornissen-gerelateerde slaappathologie 11. Diagnostiek bij bewegingsstoornissen
Keywords: Ballisme; Bewegingsstoornissen; Dystonie; Myoclonus; Spinocerebellaire degeneratie; Tics; Tremor; Ziekte van Huntington; Ziekte van Parkinson