Kinderen met ontwikkelingsdyspraxie : leidraad voor begeleiders en ouders - Calmeyn, Paul, ....-; Dewitte, Griet, 1964- (Leuven : Acco, 2001)
1. Ontwikkeling van motorische vaardigheden 2. Stoornissen in de praxie en/of in de motorische coördinatie 3. Nevenproblemen en geassocieerde stoornissen 4. Het welzijn van het kind 5. Analyse van de motorische vaardigheden 6. Assessment 7. Behandeling 8. Tips
Keywords: Motoriek -- Kinderen; Ontwikkelingsdyspraxie