Slikstoornissen. - De Maesschalck, Lieven, ....- (Diegem : Kluwer, 2002)
Inhoudsopgave 1. Situering van de problematiek 2. Anatomie en fysiologie van het slikken 3. Classificatie van de slikstoornissen 4. Evaluatie van slikproblemen 5. Symptomen en observatiepunten per fase 6. Verpleegkundige interventies 7. Multidisciplinaire aanpak 8. Verkennend onderzoek bij zeer ernstige dementerenden 9. Onderzoeksverslag van het shakeproject 10. Voedingstips
Keywords: Slikstoornissen -- Ouderen; Slikstoornissen -- Verpleging