Interim-management : bouwsteen voor een flexibel human capital en competentiebeleid. - Fonteyn, Erik, ....-; Nijns, Danny, ....- (Diegem : Kluwer, 2002)
. 1. Het begrip interim-management. 2. De economie van het interim-management. 3. De interim-manager als centrale figuur. 4. De bureaus gespecialiseerd in interim-management. 5. De klant
Keywords: Interim-management.