ADHD : de complete gids voor kinderen en volwassenen. - Hartmann, Thom, ....- (Berchem : EPO, 2002)
Wat is ADHD? Moet de school opnieuw uitgevonden worden zodat állekinderen, ook die met ADHD, hun talenten kunnen ontwikkelen? Hoe vindenmensen met ADHD een job waarin zij helemaal kunnen openbloeien? Over dezeen andere vragen schreef Tom Hartmann in 2000 een boek dat op slagwereldwijd beroemd werd en hij spreekt er bijna dagelijks over, ergenstussen Australië en IJsland.
Keywords: ADHD -- Kinderen; ADHD -- Volwassenen; Gedragsstoornissen