Honderd bewegingsspelen. - Wiertsema, Huberta, ....- (Katwijk : Panta Rhei, 1991)
Inleiding DEEL EEN: INFORMATIE 1. Spelen en bewegen 2. De doelgebieden 3. De praktijk DEEL TWEE: DE SPELLETJES Tikspelletjes - Concentratiespelletjes - verstop- en raadselspelletjes - Reactiespelletjes - Kennismakingsspelletjes - Samenwerkingsspelletjes - Vertrouwensspelletjes - Uitbeeldingsspelletjes - Spelletjes BIJLAGE met materiaal - Muziek- en bewegingsspelletjes
Keywords: Bewegingsopvoeding; Bewegingsrecreatie