Elementaire sociale vaardigheden. - van Meer, Kees, ....-; van Neijenhof, Jos, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 1999)
Woordvooraf Inleiding 1. Waarnemen en interpreteren 2. Non-verbaal gedrag 3. Luisteren 4. Samenvatten 5. Vragen stellen 6. Concretiseren 7. Meningen 8. Omgaan met gevoelens 9. Feedback 10. Assertief reageren Om verder te lezen
Keywords: Omgangskunde -- Gezondheidszorg; Omgangskunde -- Verpleegkunde; Sociale vaardigheden