Personeelstevredenheid meten - Goovaerts, Ingrid, ....- (Diegem : ced.samsom, 2002)
Samenvatting:Tevreden medewerkers leveren topkwaliteit. Bovendien is "tevreden zijn"besmettelijk, en leidt het tot een verhoogde motivatie, een kleinerpersoneelsverloop en zelfs tevreden klanten. Een HR-manager die detevredenheid in zijn organisatie wilt opkrikken, botst echter snel opmoeilijke vragen. Want alleen met betrouwbaar cijfermateriaal, heeft eentevredenheidsbeleid kans op slagen.
Keywords: Kwaliteitszorg -- Ondernemingen; Personeelsbeleid