Alcohol- en druggebruik : gedifferentieerde aanpak van preventie tot hulpverlening. - Geirnaert, Marijs, ....-; De Donder, Else, 1970-; De Maeseneire, Ilse, ....- (Mechelen : Kluwer, 2002)
Inhoudsopgave 1 Algemene inleiding 2 Situering problematisch middelengebruik 3 Ontstaansfactoren van problematisch alcohol- en druggebruik 4 Preventie, vroeginterventie en behandeling 5 Preventiestrategieën 6 Vroeginterventie 7 Behandeling van problematisch middelengebruik 8 Maatschappelijke Integratie (MI)
Keywords: Verslaving