Macro-invertebraten en waterkwaliteit : determineersleutels voor zoetwatermacro-invertebraten en methoden ter bepaling van de waterkwaliteit. - Jeugdbond voor natuurstudie en milieubescherming; De Pauw, Niels, 1944-2018; Beyens, J., ....-; Vannevel, Rudy, 1960- (Antwerpen : Stichting Leefmilieu, 1993)
1.Het aquatisch milieu 2.Determineersleutels voor macro-invertebraten 3.Systematisch overzicht 4.Waterkwaliteitsbepaling 5.Referenties 6.Namenregister
Keywords: Ecologie