Inventaris van wettelijke regelingen, decreten, besluiten en criteria voor het jeugdwerk in Vlaanderen. - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Departement Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1999)
De map bevat volgende titels: -Landelijk jeugdwerk -Jeugdverblijfcentra -Deeltijdse vorming -Gemeentelijk jeugdwerkbeleid -Provinciaal jeugdwerkbeleid -Jeugdraad voor de Vlaamse Gemeenschap
Keywords: Deeltijds onderwijs -- Vlaanderen; Jeugdbeleid -- Gemeenten; Jeugdbeleid -- Provincies -- Vlaanderen; Jeugdbeleid -- Vlaanderen; Jeugdraad voor de Vlaamse Gemeenschap; Jeugdwerk -- Decreet -- Vlaanderen; Jeugdwerk -- Vlaanderen