Standaard belastingalmanak. (Antwerpen : Standaard, 1995)
De Standaard belastingalmanak voorstellen is niet meer nodig. Al meer dan 30 jaar is dit boek de onmisbare leidraad bij het invullen van de belastingaangifte. Het boek is in meerdere opzichten uniek. Temeer omdat het zowel zijn weg vindt naar de particulier die zijn aangifte voorbereidt als naar de accountant, de boekhouder en de belastingconsulent die van fiscaal advies geven hun beroep hebben gemaakt. Dat pleit voor het boek: het is dus én volledig én toegankelijk. Precies wat het hoort te zijn. De Standaard Belastingalmanak staat ook dit jaar weer boordevol weetjes, tips en aanbevelingen. In het boek vindt u vak per vak een heldere toelichting. In aparte hoofdstukken krijgt u praktische informatie voor de meer complexe gevallen.
Voortzetting van Elsevier belasting-almanak.
Keywords: Inkomstenbelastingen