Mediërend agogisch handelen : een cognitieve benadering van volwassenen met verstandelijke beperkingen. - Warnez, Johan, ....- (Leuven : Acco, 2002)
1. Inleiding en probleemstelling 2. Een cognitieve benadering: theoretische basis 3. Praktische toepassingen: Mediërend agogisch handelen 5. Implementatie, follow-up en evaluatie
Keywords: Cognitieve gedragstherapie -- Mentaal gehandicapten; Intellectuele ontwikkeling -- Mentaal gehandicapten