I-PLC-Q programmeerbare logische sturingen. - Mariën, Hugo, ....-; Saeys, H., ....- (Brugge : Die Keure, 2001)
1.De PLC in het geautomatiseerde proces 2.Opbouw van een PLC 3.Basis-besturingsfuncties 4.Tijd- en telfuncties 5.Functiediagram 6.Programmeren van elektrische schakelingen 7.Programmeren van pneumatische schakelingen 8.Combinatorische sturingen 9.Inbouwen van een PLC 10.Algemene informatie
Keywords: Programmeerbare logische besturingsapparaten (plc's).