Meten is weten; gissen is missen. - Vandewoude, Maurits, ....- (Mechelen : Kluwer, 2002)
Inhoudsopgave 1. De geriatrische patiënt. 2. De geriatrisch verpleegkundige. 3. Geriatrische evaluatie 1 Algemene principes van meten 2 Domeinen van evaluatie 2.1 Fysieke evaluatie 2.2 Cognitieve evaluatie 2.3 Affectieve evaluatie 2.4 Globale klinische instrumenten 2.5 Nutritionele evaluatie 4. Probleemindicatie
Keywords: Geriatrie; Geriatrische verpleging; Ouderen -- Psychodiagnostiek