Spelend leren voor 3 - 6 jarigen. - Delcoigne, Christel, ....-; Boisnard, Annette, 1951- (Doornik : Casterman, 2001)
Dit vrolijke boek brengt op een speelse en intelligente manier "de school bij je thuis." Het is rijk geïllustreerd en bevat een hondertal activiteiten en spelletjes die kinderen van drie tot zes jaar de belangrijkste basisbegrippen bijbrengen: kennis van kleuren, vormen en cijfers, het menselijk lichaam, de afwisselingen van de seizoenen, de vijf zintuigen, de zorg voor het milieu... Vele uren leerzaam plezier!
Keywords: Prentenboek -- Kleuteronderwijs; Spelen - Speelgoed