ISO 9000:2000-serie, strategie en aanpak - Ahaus, C. T. B. (Cornelis Theodorus Bernardus), 1960-; Swinkels, J. A., ....-; de Heer, A., ....- (Deventer : Kluwer, 2001)
1.De nieuwe ISO 9000:2000-serie: inhoud en invoering 2.Kwaliteitsbeleid 3.Verantwoordelijkheden, bevoegdheden en communicatie 4.Processen 4.Gedocumenteerde procedures, kwaliteitshandboek en certificatie
Eerder verschenen onder de titel: ISO 9000-serie en Kwaliteitshandboek
Keywords: Kwaliteitsbeheersingssystemen; Normalisatie