Mens en pijn : achtergronden en mogelijkheden van pijnbestrijding. - Crul, B. J. P., 1941- (Nijmegen : Valkhof, 1999)
1. Geschiedenis van de pijn 2. Pijn als raadsel 3. De vele gezichten van pijn 4. Pijnbestrijding bij kankerpatiënten 5. Het zelfgekozen levenseinde
Keywords: Pijn -- Cultuurgeschiedenis; Pijn; Pijnbestrijding