CD's en DVD's kopiëren. - Brügmann, Ulrich, ....- (Brussel : Easy Computing, 2002)
1.Rippen 2.Praktische achtergrondinformatie 3.Muziek rippen 4.Video's rippen 5.Converteren en archiveren 6.Spelletjes rippen 7.Bijlagen
Keywords: CD-Roms.; Compact Disc; Optische geheugens