Dzingeleping ! : 36 liederen voor kleine kinderen. - Franck, Ed, 1941-; Bielen, Jos, ....-; Willems, An, ....- (Averbode : Altiora, 1999)
Een leuk boek met 36 nieuwe kinderliederen en een bijbehorende cd. Van elk lied zijn de partituur, de begeleidende gitaarakkoorden en de tekst opgenomen. Daarnaast is er ook een uitgewerkt liedverhaal en, voor begeleiders en leerkrachten, tips om met de liederen te werken.
Keywords: Kleuterliedjes; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs