Snelgids Photoshop 7. - van Kempen, Rob, ....- (Brussel : Easy Computing, 2002)
1.Het moet even, maar het is zo gebeurd 2.Maak het uzelf gemakkelijk 3.Ik wil ook een leuke glamourfoto 4.Een lief jongetje? 5.Ik heb nog nooit iets met die foto's gedaan 6.In opdracht van 7.Websites 8.Help! 9.Sneltoetsen
Keywords: Beeldbewerking; Computer graphics; Photoshop