Basiscursus Photoshop 7 : NL-versie voor Windows en Macintosh. - Numan, John, ....- (Schoonhoven : Academic Service, 2002)
1.Basisvaardigheden 2.Afbeeldingen en bestanden 3.Beeldbewerking 4.Kleurcorrectie 5.Selecties en lagen 6.Tekenen 7.Foto's retoucheren 8.Tekst 9.Filters 10.Afdrukken 11.Afbeeldingen voor het web App.A.Installatie en configuratie App.B.Lijst van afkortingen
Keywords: Beeldbewerking; Computer graphics; Photoshop