Adobe photoshop 7.0 : classroom in a book, de Nederlandse editie. - Adobe Systems (Amsterdam : Pearson Education, 2003)
1.Aan de slag 2.De werkruimte 3.De bestandenbrowser 4.Foto's retoucheren 5.Werken met selecties 6.De grondbeginselen van lagen 7.Maskers en kanalen 8.Retoucheren en repareren 9.Schilderen en bewerken 10.Basistechnieken voor pengereedschappen 11.Vectormaskers, paden en vormen 12.Geavanceerde technieken voor lagen 13.Speciale effecten maken 14.Afbeeldingen voorbereiden voor tweekleurendruk 15.Afbeeldingen optimaliseren voor tweekleurendruk 16.Interactieve segmenten en voor tweekleurendruk 17.Webannimaties creëren 18.Kleurbeheer voor het beeldscherm afstellen 19.Het produceren en afdrukken van consistente kleuren
Keywords: Beeldbewerking; Photoshop; Webapplicaties