Eén eenzaam zeepaardje. - Freymann, Saxton, ....-; Elffers, Joost, ....- (Leuven : CEGO, 2002)
"Eén eenzaam zeepaardje" klinkt een beetje triest, en zo begint het verhaal ook. Maar dat blijft gelukkig niet zo. Ook deze zeevruchtencocktail is van de scheppers van "Wat schilt er met je?" en "De neus van Dr. Pompeus". Vergezel Saxton Freymann en Joost Elffers op dit enige onderwater uitstapje vol prachtige banaanoctopussen, egelvispepers en nog meer ongelooflijke groenten- en fruitbeelden die een nieuwe betekenis geven aan het begrip "zeevruchten".
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Fruit; Groenten; Tellen