Psychosociale aspecten van patiëntenzorg. - Keirse, Manu, 1946- (Leuven : Acco, 2000)
DEEL I:De waarheid zeggenSlecht nieuws meedelenEen acute crisissituatieEen heelkundige ingreepIntensieve zorgenAanhoudende pijn DEEL IIEen ongeneeslijke ziekteStervenRouw en verliesBejaarden in het ziekenhuisOntslag van bejaarden DEEL IIIRelatie patiënt - gezondheidswerkerInformatieverstrekkingBescherming van de privacyBehandeling met cytostaticaZwangerschap en postpartumPremature geboorte DEEL IVPerinataal stervenRouwen bij familieleden van demente bejaardenAidsOmgaan met stressBurnout
Keywords: Patiëntenbegeleiding