Kom vanavond met verhalen : oorlog in verhalen en gedichten : didactische handleiding. - Viaene-Devynck, Anne-Marie, ....-; Leysen, Annemie, ....- (Mechelen : Bakermat, 2000)
Handleiding bij de bundel met romanfragmenten, gedichten, verhalen en bladzijden uit prentenboeken en stripverhalen over het thema oorlog.
Didactische handleiding bij het gelijknamige leesboek en documentenmap
Keywords: Oorlog in de jeugdliteratuur; Vredesopvoeding