Kinderen Natuurlijk Toegelaten, een bloemlezing van gedichten over kinderrechten. - Billiet, Daniël (Daniël Gustave Clément), 1950- (Amsterdam : Di-Vers, 1999)
48 gedichten van verschillende schrijvers over zaken rond de rechten van het kind. De 54 rechten uit het Verdrag inzake de Rechten van het Kind vatte Billiet samen onder 12 basisrechten. Elk recht wordt eerst geciteerd en kort ingeleid; daarbij aansluitend volgen 4 gedichten. Billiet selecteerde vooral bij jeugddichters.
Omslagondertitel: Een bloemlezing van gedichten over kinderrechten
Keywords: Poëzie; Rechten van het kind