De Heksenkinderen. - Jones, Ursula, ....-; Ayto, Russell, ....- (Amsterdam : Zirkoon, 2001)
Kijk uit! Daar zijn de heksenkinderen, dat betekent problemen! De drie heksenkinderen gaan naar het park om hun toverspreuken uit te proberen. Ze veranderen Fietje in een kikker en de eekhoorns in soldaten... en dat is nog maar het begin! Maar kunnen ze iedereen wel weer terug toveren?
Keywords: Heksen; Prentenboeken -- Kleuters; Toveren; Voorlezen -- Kleuters; Fantasiefiguren