Tussen geven en nemen : over contextuele therapie. - Boszormenyi-Nagy, Ivan, 1920-2007; Krasner, Barbara R., ....- (Haarlem : De Toorts, 2002)
2. Contouren van de menselijke context 3. Taxatie van de context 4. Het therapieproces 5. Therapeutische methoden 6. Toepassingen en richtlijnen 6. Therapeuten in context
Keywords: Contextuele therapie; Gezinstherapie