Olifantengalabal. - Vantilt, Hilde, ....-; Horemans, Marleen, ....-; Joosen, Inge, ....- (Waasmunster : Abimo, 2001)
Olifantengalabal geeft leerkrachten achtergrond en praktische tips over dans en beweging. Dit praktijkboek geeft tal van mogelijkheden om met kinderen op een geïntegreerde manier te werken met dans-expressie, kinderdans en bewegingsverhalen. Geen systematische danscursus, maar een wegwijzer die leerkrachten van het basisonderwijs helpt om doelen voor muzische vorming te realiseren.
Keywords: Basisonderwijs; Bewegingsexpressie -- Basisonderwijs; Bewegingsexpressie; Dansexpressie -- Basisonderwijs; Dansexpressie