Hoe Tito zijn neus kwijtspeelde. - Van Genechten, Guido, 1957- (Hasselt : Clavis, 2002)
Clown Tito is de ster van Vircus Rondo. Elke dag treedt hij op. Tito rent, Tito danst, Tito springt¿ De mensen vinden het prachtig. Maar op een dag gebeurt er iets vreemds. Tito speelt zijn neus kwijt!
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Circussen; Clowns; Circus; Emoties