Historische atlas. - Adams, Xavier, ....- (Wommelgem : Van In, 2009)
De Historische atlas toont een mondiale opvatting van de wereldgeschiedenis, met aandacht voor de eigen en de Europese geschiedenis. Het kaartbeeld is eenvoudig en beperkt tot het essentiële, waardoor de leerlingen de inhoud makkelijk kunnen interpreteren. De rangschikking van de kaarten verduidelijkt bepaalde historische ontwikkelingen. Daarnaast is elke kaart voorzien van een tijdlijn. De laatste versie van de atlas bevat een aantal nieuwe, recente kaarten.
Keywords: Atlassen -- Geschiedenis